Openingen zagen in prefab wandenDiabeton verbindt productiehallen door openingen te creëren in betonwanden. Om 2 productieruimtes in een drukkerij met elkaar te verbinden werden er prefab betonpanelen over een lengte van tientallen meters uitgebroken en de behouden betonconstructie met metalen kolommen verstevigd.

Wat kan Diabeton voor de industrie bieden

Uw bedrijf is steeds in continue transformatie. Uitbreidingen van uw machinepark, veranderende productieprocessen of de uitbouw van uw fabriekshal. Deze aanpassingen vragen vaak voor structurele aanpassingen van uw productiesite. Nieuwe poortopeningen moeten worden voorzien en doorgangen moeten worden gemaakt in de bestaande betonnen prefab wanden om productie-eenheden te koppelen.

Diabeton kan door haar jarenlange ervaring een zorgeloze totaal oplossing voor de industriesector bieden. Door de combinatie van wandzagen en kernboringen kunnen trillingsarm en stofvrij deuropeningen, poortopeningen en uitsparingen worden gemaakt. Dit laat toe om met zo weinig mogelijk overlast werkzaamheden tijdens de normale productie uren uit te voeren. Onze methode is simpel maar effectief, wij schermen de werkzone volledig af door middel van pvc-folie en de nodige signalisatie. Door gebruik te maken van de wandzaagtechniek kan men op een gecontroleerde manier de openingen verdelen in transporteerbare blokken. Deze worden vervolgens met een heftruck uitgenomen en naar onze containers afgevoerd. Wij beschikken over een eigen uitgebreid machinepark, waaronder hijstoestellen, container transport, minigravers en Bobcats.

Om struikelgevaar te vermijden kunnen de oneffenheden bij vloerovergangen worden weg gefreesd en egaal geschuurd. Ook het aanpassen van staalconstructies om bv. prefab panelen te verankeren of met metalen kolommen te ondersteunen, kan Diabeton in eigen beheer uitvoeren.


Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker